Call Of Duty Warzone – Shooter 2020 Gratis

Despre Joc: Call Of Duty Warzone este cel mai nou joc de tip Battle Royale ce remarcă printr-o mulțime de aspect. Cel mai important lucru de notat la acest joc minunat este faptul că este complet gratuit de jucat. Fiind un joc de tip Battle Royale veți avea acces la o hartă imensă de explorat. Jocul oferă două moduri fantastice și anume Battle Royale și Plunder. În modul Battle Royale sunt 150 de jucători iar echipa cea mai puternică va câștiga. În modul Plunder jucătorii vor trebui să participe la curse de a depozita cât mai mult cash. În acest joc se pune accentul pe a căștiga cash dar și ai cheltui. Cu ajutorul banilor poți cumpăra o mulțime de lucruri care te vor ajuta pe parcursul jocului precum echipament, upgrade-uri, bombardamente etc. Pentru a dezvolta caracterul va trebui să preiei contracte care automat îți vor aduce puncte de experiență, bani dar și alte avantaje.

Jocul are o grafică fantastică așa că va fi nevoie și de o placă video optimă pentru a rula jocul la parametrii acceptabili. Jucătorii au acces la o mulțime de arme de foc pe care le pot găsi pe parcusul jocului. COD Warzone se poate juca atât de pe PC dar și de pe console precum PlayStation sau Xbox. În joc poți juca de unul singur sau în echipa de 2 sau 4 jucători. Hărțile din joc sunt clasificate pe zone și anume: Verdansk nord, Verdansk west, Verdansk sudvest, Verdansk central și sud, Verdansk est. Fiecare zonă se disting prin tundră, clădiri, blocuri, tunele și baze militare.

Odată ce jucătorii au coborât din avion vor trebui să caute arme și echipament pentru a putea rămâne cât mai activi în joc. De obicei armele se găsesc în diferite clădiri, case sau cufere. Cel mai puternice arme sunt cele cu lunete care pot elimina inamicii de la distanță. Este un joc shooter dar care include și elemente strategice pentru cele mai bune rezultate. Atenție: acest joc măsoară peste 100 GB, de aici vă puteți da seama că este un joc complex!

Tipul Jocului: Shooter / FPS / Împușcături

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Activision

System Requirements/Cerinte de Sistem:

  1. Procesor: 2.2 GHz Quad Core
  2. Placa video: GTX 1650 / AMD Radeon 7950 minim
  3. Memorie Ram: 8 GB
  4. Spatiu HDD: 175 GB

Video:

Download:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *